
بابک حمیدیان؛ مردی با چند چهره در سینما، تلویزیون و تئاتر / ستارهای بیحاشیه با نقشهای پرحاشیه
بابک حمیدیان بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون متولد ۱۹ شهریور ۱۳۵۹ در تهران است. بابک حمیدیان مصاحبه زیادی در مورد زندگی شخصی و خانوادگیش انجام نداده و اطلاعات چندانی درمورد خانواده او،شغل پدر و مادربابک حمیدیان، خواهر و برادر او و… در دسترس نیست.
بابک حمیدیان فارغالتحصیل رشتهٔ نمایش با گرایش طراحی صحنه از دانشگاه آزاد اسلامی است و کار خود را از تئاتر آغاز کرد.

ازدواج و همسر بابک حمیدیان
ازدواج مینا ساداتی و بابک حمیدیان در اواسط سال ۱۳۹۴ بوده است، این زوج خبر ازدواجشان را بهصورت رسمی و در یک گفتگوی تلفنی با احسان علیخانی رسانه ای نمودند.
ابک حمیدیان و همسرش مینا ساداتی
فرزند بابک حمیدیان
گرچه تا کنون شایعات و تصاویرزیادی از فرزند بابک حمیدیان و میناساداتی در فضای مجازی منتشر شده است اما این زوج بازیگر فرزندی ندارند.
فیلم های مشترک بابک حمیدیان و همسرش
مینا ساداتی همسر بابک حمیدیان در تاریخ ۱۰ آذر ماه سال ۱۳۶۰ در کاشان متولد شد، او فارغ التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران میباشد و در آثاری چون هیهات، خرگیوش، سرو زیر آب،جشن دلتنگی، تنها در چند دقیقه سکوت با بابک حمیدیان همسرش همبازی بوده است.

شروع بازیگری بابک حمیدیان
حمیدیان بعد از تحصیل در رشته نمایش و گرایش طراحی صحنه در سال ۱۳۷۸ برای اولین بار به کارگرانی آتیلا پسیانی بروی صحنه تئاتر رفت.
اولین حضور بابک حمیدیان در عرصه سینما در فیلم قدمگاه به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور و فیلم مزرعه پدری ساخته رسول ملاقلی پور در سال ۱۳۸۲ مربوط می شود.فیلمی که در جشنواره فیلم فجر موفقیت های خوبی را تجربه کرد و راه را برای حضور فعال تر بابک حمیدیان در عرصه سینما محیا کرد. این بازیگر در سالهای بعد حضور پر رنگی را در عرصه سینما تجربه کرد و موفق شد در نقشهای مکمل آثار مهمی از جمله طبل بزرگ زیر پای چپ و بی پولی حضور پیدا کند.
اوج هنر بابک حمیدیان به بازی در فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند، مربوط می شود، او با بازی خوبش در این فیلم توانست تحسین منتقدان را برانگیزد و نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشن انجمن منتقدان سینمای ایران در سال ۱۳۹۲ شود.
سریال های بابک حمیدیان
بابک حمیدیان با سریال روشنایی های شهر در سال ۸۳ به تلویزیون آمد و با بازی در سریال های به کجا چنین شتابان در سال ۸۸، گذر از رنج ها در سال ۹۳ و بیمار استاندارد در سال ۹۴ به شهرت رسید.

مروری بر فیلم های بابک حمیدیان
در ادامه به معرفی فیلم های بابک حمیدیان می پردازیم.
بابک حمیدیان در فیلم غریب
غریب فیلم سینمایی به کارگردانی محمدحسین لطیفی و به نویسندگی و تهیهکنندگی حامد عنقا است. این فیلم دربارهی محمد بروجردی است که نقش او توسط بابک حمیدیان ایفا شدهاست. در غریب هنرمندان دیگری چون پردیس پورعابدینی، رحیم نوروزی، مهران احمدی و…به ایفای نقش پرداخته اند.
بابک حمیدیان در فیلم چ
چ فیلم سینمایی به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در ژانر جنگی و داستان دو روز از زندگی مصطفی چمران طی نبرد پاوه می باشد. بابک حمیدیان در این فیلم نقش علی اصغر وصالی و فریبرز عربنیا نقش مصطفی چمران را ایفا نموده است. مریلا زارعی، مهدی سلطانی، امیررضا دلاوری، خسرو شهراز و سعید راد از دیگر بازیگراناین فیلم هستند.
بابک حمیدیان در فیلم روباه
روباه، فیلمی به نویسندگی و کارگردانی بهروز افخمی در ژانر سیاسی و اجتماعی است. داستان فیلم درباره مسائل امنیتی و جاسوسی در حوزه انرژی هستهای می باشد. در این فیلم آرش مجیدی، مرجان شیرمحمدی، حمید گودرزی، بابک حمیدیان و جلال فاطمی به هنرمندی پرداختهاند.
رستاخیز یا روز رستاخیز فیلمی تاریخی مذهبی به کارگردانی و نویسندگی احمدرضا درویش است. در این فیلم هنرمندان زیادی چون بابک حمیدیان، آرش آصفی، حسن پورشیرازی، بهنام تشکر و…بازی کرده اند. بابک حمیدیان در این فیلم به ایفای دو نقشِ «عبیدالله بن زیاد» و «یزید بن معاویه» پرداخت که سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از جشنواره فیلم فجر برایش به همراه آورد.
بابک حمیدیان در فیلم جیران
جیران اثر حسن فتحی یکی از سریال های پرمخاطب خانگی می باشد که روایتگر دلدادگی سلطان قاجار با سوگلی محبوبش جیران است، بهرام رادان، پریناز ایزدیار، مهدی پاکدل، رعنا آزادی ور، مریلا زارعی، رویا تیموریان، امیرحسین فتحی و…در این سریال ایفای نقش نموده اند. بابک حمیدیان در جیران نقش ملیجک دربار را برعهده دارد.
بابک حمیدیان در فیلم شهریار
شهریار سریالی به کارگردانی کمال تبریزی دربارهٔ سید محمدحسین شهریار، شاعر ترک زبان است که در آن هنرمندانی چون اردشیر رستمی، سیروس گرجستانی، بابک حمیدیان، پیام دهکردی، احمد آقالو،الهام حمیدی، بهروز بقایی و…ایفای نقش نموده اند. بابک حمیدیان در این فیلم نقش فراری سیاسی را ایفا نموده است.
بابک حمیدیان در فیلم هیس
فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند به کارگردانی پوران درخشنده در ژانر درام و دربارهٔ تجاوز کودکان دختر و تعرض به اطفال خردسال میباشد. در این فیلم طناز طباطبایی، شهاب حسینی، مریلا زارعی، بابک حمیدیان و… به هنرمندی پرداختهاند.بابک حمیدیان در این فیلم نقش مراد، متجاوز را خیلی واقعی بازی کرد،آنقدر طبیعی که لحظاتی ممکن بود از او متنفر شوید.
بابک حمیدیان در فیلم هیس دخترها فریاد نمیزنند
بابک حمیدیان در فیلم خاتون
خاتون سریال نمایش خانگی در ژانرعاشقانه تاریخی به کارگردانی تینا پاکروان و تهیهکنندگی علی اسدزاده است. نگار جواهریان (خاتون)، اشکان خطیبی (شیرزاد ملک )، میر سعید مولویان (رضا فخار )، بابک حمیدیان (کمسیر رجب اف)، مهتاب ثروتی ( ماریا )، رضا بهبودی(دکتر بوکوفسکی) و شبنم مقدمی ( فخرالنسا) و… از بازیگران اصلی سریال هستند.

بابک حمیدیان در فیلم قدمگاه
قدمگاه فیلمی به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور روایتگر ماجرای زندگی پسری سرراهی به نام رحمان است که هر سال در نیمه شعبان او برای ادای نذر ده سالهاش (که امسال آخرین سال آن است) راهی قدمگاه میشود.بابک حمیدیان در این فیلم نقش رحمان را ایفا نموده است.
بابک حمیدیان در بادیگارد
فیلم بادیگارد به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در ژانر اکشن و درام میباشد که در آن پرویز پرستویی، مریلا زارعی، پریوش نظریه، بابک حمیدیان، شیلا خدادادو… به هنرمندی پرداختهاند.بابک حمیدیان در این فیلم نقش میثم زرین دانشمند هسته ای و پسر دوست و همرزم حیدر ذبیحی را ایفا نموده است.
فیلم شناسی بابک حمیدیان
سینما
- غریب(۱۴۰۱)
- روز بلوا(۱۳۹۸)
- مغز استخوان(۱۳۹۸)
- مسخره باز (۱۳۹۷)
- به وقت شام (۱۳۹۶)
- معکوس (۱۳۹۶)
- مصادره (۱۳۹۶)
- سرو زیر اب (۱۳۹۶)
- سال دوم دانشگاه من (۱۳۹۶)
- جشن دلتنگی (۱۳۹۶)
- کاناپه (۱۳۹۵)
- خرگیوش (۱۳۹۵)
- آبجی (۱۳۹۴)
- بادیگارد (۱۳۹۴)
- شکاف (۱۳۹۴)
- داستان خانواده فرشچی (۱۳۹۴)
- سیانور (فیلم) (۱۳۹۴)
- هیهات (۱۳۹۴)
- استراحت مطلق (۱۳۹۳)
- تنها در چند دقیقه سکوت (۱۳۹۳)
- روباه (۱۳۹۳)
- مرگ ماهی (۱۳۹۳)
- مرگ ماهی (۱۳۹۳)
- من دیه گو مارادونا هستم (۱۳۹۳)
- نیمرخ ها (۱۳۹۳)
- ۵۰ قدم آخر (۱۳۹۲)
- با دیگران (۱۳۹۲)
- به تهران خوش آمدید (۱۳۹۲)
- چ (۱۳۹۲)
- روز رستاخیز (۱۳۹۲)
- ساکن طبقه وسط (۱۳۹۲)
- هیس! دخترها فریاد نمی زنند (۱۳۹۱)
- بغض (۱۳۹۰)
- قصه ها (۱۳۹۰)
- یک خانواده محترم (۱۳۹۰)
- اسب حیوان نجیبی است (۱۳۸۹)
- پنهان (۱۳۸۹)
- دیو و دلبر (۱۳۸۹)
- کلبه (۱۳۸۷)
- بی پولی (۱۳۸۶)
- خاک آشنا (۱۳۸۶)
- ریسمان باز (۱۳۸۶)
- خدا نزدیک است (۱۳۸۵)
- سه زن (۱۳۸۵)
- اسب (۱۳۸۴)
- زاگرس (۱۳۸۴)
- یک بوس کوچولو (۱۳۸۴)
- طبل بزرگ زیر پای چپ (۱۳۸۳)
- قدمگاه (۱۳۸۲)
- مزرعه پدری (۱۳۸۲)
مجموعه های تلویزیونی
- روشنایی های شهر
- شهریار
- به کجا چنین شتابان
- حیرانی
- گذر از رنج ها
- پرده نشین
- بیمار استاندارد
- سرزمین کهن
نمایش خانگی
- عالیجناب
- خاتون
فیلم های تلویزیونی (تله فیلم)
- اوهام (۱۳۸۶)
- شیفت شبانه (۱۳۸۸)
تئاتر
- مکبث (رضا ثروتی ۱۳۸۹)
- ویتسک (رضا ثروتی ۱۳۹۱)
- خانه سربی (علی نرگس نژاد ۱۳۹۲)
- مرثیه ای برای کتاب سوزی ها (علی اتحاد ۱۳۹۳)
- می سی سی پی نشسته می میرد (همایون غنی زاده ۱۳۹۵)
جشنواره ها
- سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل مرد برای فیلم چ و روز رستاخیز از سی و دومین جشنواره فیلم فجر
- جایزه اول بهترین بازیگری سال ۱۳۹۱ برای نمایش ویتسک از جشن خانه تئاتر
- تندیس زرین نقش دوم مرد برای فیلم ریسمان باز – جشن خانه سینما ـ دوره دوازدهم
- کاندیدا نقش دوم مرد برای فیلم طبل بزرگ زیر پای چپ – جشن خانه سینما ـ دوره نهم
- دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد، برای بازی در فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند در جشن انجمن منتقدان سینمای ایران در سال ۱۳۹۲.
- تندیس بهترین بازیگر نقش دوم مرد برای بازی در فیلم چ هشتمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران
- تندیس بهترین بازیگر مرد سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت برای بازی در فیلم چ
- بهترین بازیگر مرد برای فیلم های هیس دخترها فریاد نمی زنند و چ در چهاردهمین جشن حافظ
- جایزه ویژه برای بازی در فیلم بادیگارد در پنجمین جشنواره سینمایی ققنوس
- بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در فیلم بادیگارد به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در جشنواره بین المللی فیلم وین